Protokollen från Styrelsemöten

Hej alla medlemmar

Vi är inte riktigt så långt  framme i vår uppbyggnad av den nya hemsida som vi hade hoppats. Men nu kan vi i alla fall presentera de flesta styrelseprotokoll från ca 2003 och till dagens datum.  Skriv t.ex. in ”2012” i sökfältet så kommer ni få upp alla dokument som heter något med 2012 i sig. Vill ni ha protokoll för 2011 så skriver ni ”2011” i sökfältet etc… Vill ni få fram alla dokument som finns uppladdade så kan ni t.ex. trycka på ”mellanslagstangenten” och sedan på ”Search Documents” knappen. så får ni bläddra er bakåt.

Vi skall  försöka skapa en översiktligare sida där man kan manövrera sig mellan alla filer etc men än så länge får ni använda vår sökfunktion i högermenyn. Vi hoppas att ni som saknat att kunna se vad styrelsen har för sig, nu åter skall känna sig tillfreds med situationen.  =)

Jag vill också passa på och uppmana alla medlemmar med garage i samfällighet 2 att kolla nu under vintern så att det inte läcker in någonstans samt meddela styrelsen i så fall.  BEFA bygg som bytte taken för oss har lämnat garantitid  t.o.m. September 2014